CONTEMPORARY – 3. Metropolitan Fashion Day, o kome će se još dugo pričati, održan je u klubu Ben Akiba pod realizacijom studentkinja završne godine Modnog dizajna Fakulteta digitalnih umetnosti i profesorke Milice Slijepčević.
 
Atmosfera puna pozitivnih vibracija, začinjena radovima i modnim kreacijama naših studentkinja koje su prikazane na 44. Belegrade Fashion Week-u, oduševila je sve prisutne. Događaj su upriličili i profesori Univerziteta Metropolitan, zajedno sa profesorkom Katarinom Kaplarski, dekankom Fakulteta digitalnih umetnosti koja se obratila prisutnima i otvorila ovaj fantastični modni događaj.
 

3. Metropolitan Fashion Day je realizovan u okviru projektnog zadatka iz predmeta Modni marketing, kod profesorke Milice Slijepčević, a studentkinje koje su prikazale kreativne modele su: Irena Čuturić, Katarina Krajnović, Luna Mitić, Marija Radišić, Samra Hamzić, Sandra Šumarac, Jelena Borisavljević, Jovana Branić, Ivana Marčak i Nikolija Rajković.
 
Čestitamo još jednom našim studentkinjama na prelepom događaju i sa nestrpljenjem očekujemo novi Metropolitan Fashion Day!