Student druge godine Modnog dizajna Fakulteta digitalnih umetnosti, Bogdan Mrša nakon ulaska u polufinale za Fashion Talent Design Competition u okviru prolećnog Serbia Fashion Week-a i prolaskom u finale samog takmičenja, imao je priliku da prikaže svoju kolekciju „Zone“ na jesenjem SFW održanom u Novom Sadu.
 
Bogdanova kolekcija „Zone“ je inspirisana drevnim narodom Asteka i odevanjem njihovih ratnika. Kroz celu kolekciju se prožimaju prošlost i budućnost, tj. spoj dva različita vremena, gde je kao osnovni materijal korišćen skub.
 
Bogdanu je ovo takmičenje bilo od izuzetne važnosti za dalji rad i buduću karijeru, jer je prošao u samo finale prestižnog takmičenja FTDC, gde se prijavio kao student prve godine Modnog dizajna i gde je dobio šansu da predstavi svoj rad na velikom modnom događaju kao što je Serbia Fashion Week. Stekao je dosta iskustva kroz ovaj projekat i raduje se novom, koji već uveliko priprema i sa kojim će nas iznenaditi.
 
Čestitamo Bogdanu, i ponosni smo na talenat i rad naših studenata koji svakodnevno dobijaju nagrade i pohvale velikih modnih stručnjaka.