Student Modnog dizajna Bogdan Mrša predstavio kolekciju „Zone“ na SFW

Student Modnog dizajna Bogdan Mrša predstavio kolekciju „Zone“ na SFW

11.12.2018.

Student druge godine Modnog dizajna Fakulteta digitalnih umetnosti, Bogdan Mrša nakon ulaska u polufinale za Fashion Talent Design Competition u okviru prolećnog Serbia Fashion Week-a i prolaskom u finale samog takmičenja, imao je priliku da prikaže svoju kolekciju „Zone“ na jesenjem SFW održanom u Novom Sadu.
 
Bogdanova kolekcija „Zone“ je inspirisana drevnim narodom Asteka i odevanjem njihovih ratnika. Kroz celu kolekciju se prožimaju prošlost i budućnost, tj. spoj dva različita vremena, gde je kao osnovni materijal korišćen skub.
 
Bogdanu je ovo takmičenje bilo od izuzetne važnosti za dalji rad i buduću karijeru, jer je prošao u samo finale prestižnog takmičenja FTDC, gde se prijavio kao student prve godine Modnog dizajna i gde je dobio šansu da predstavi svoj rad na velikom modnom događaju kao što je Serbia Fashion Week. Stekao je dosta iskustva kroz ovaj projekat i raduje se novom, koji već uveliko priprema i sa kojim će nas iznenaditi.
 
Čestitamo Bogdanu, i ponosni smo na talenat i rad naših studenata koji svakodnevno dobijaju nagrade i pohvale velikih modnih stručnjaka.