Održana je svečana dodela diploma na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu, gde su diplomci Osnovnih i Master akademskih studija bili u prilici da još jedan dan imaju zvanje – studenta, do trenutka kada su im uručene diplome koje predstavljaju njihov rad i trud tokom predhodnih godina.

 

Predsednik i rektor Univerziteta Metropolitan, profesor dr Dragan Domazet se obratio diplomcima i poželeo im puno uspeha u daljoj karijeri i profesionalnom razvoju. Takođe profesor Domazet je podelio sa diplomcima i par saveta, koji će sa sigurnošću biti od koristi svakom pojedincu za budući život, koji će doneti lepe trenutke, ali i mnogobrojne prepreke koje treba prepoznati na vreme i zaobići.

 

Diplomce su pozdravili i dekani Univerziteta Metropolitan: profesorka dr Miroslava Raspopović Milić sa FIT-a, profesorka dr Katarina Kaplarski sa FDU-a i profesor dr Radomir Šalić sa FAM-a,  zajedno sa ostalim profesorima i kolegama koji su bili deo svečane dodele i svojim prisustvom dodatno upriličili ovaj divan događaj.

 

Čestitamo našim diplomcima i ponosni smo na svaku generaciju studenata koji nakon završenog Univerziteta Metropolitan imaju šta da kažu i pokažu svetu, sa kvalitetnim znanjem koje su stekli.