Univerzitet Metropolitan za svoje studente bira samo najbolje, svetski poznate kompanije za praksu i buduće zaposlenje, gde mogu da primene stečeno znanje kroz konkretne poslovne zadatke. U sredu, 12. decembra 2018. godine sa početkom od 15:30h u učionici RU1 na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu održaće se predavanje i predstavljanje – IKEA e-Talent Factory Internship.
 
IKEA e-Talent Factory Internship je inicijativa kroz koju IKEA želi da se upozna sa studentima završne godine Osnovnih akademskih studija Univerziteta Metropolitan i pruži im priliku za plaćen program stažiranja i specijalizacije. IKEA za stručnu praksu traži studente koji su zainteresovani za informacione tehnologije, web merchandising, web dizajn i web uređivanje.
 
IKEA je jedan od najvećih i najpoznatijih međunarodnih koncerna, i najveći maloprodajni lanac nameštaja. Osnovana 1943. godine, od strane Ingvara Kamprada poznatog švedskog preduzetnika. Koncept IKEA se zasniva na ideji ponude asortimana proizvoda za uređenje doma, koje sebi može da priušti većina ljudi, a ne samo nekolicina. Ovo se već duži vremenski period postiže kombinacijom funkcionalnosti, kvaliteta, dizajna i vrednosti. Danas je IKEA prisutna u 49 zemalja sveta sa 400 robnih kuća i prodajnih centara.
 

Biće nam zadovoljstvo da naši studenti budu deo najboljih, kao što je svetski poznata kompanija IKEA, vidimo se u sredu na MET-u!

 

Više informacija o konkursu na: http://www.ikea.rs/etalentfactory