Održana je svečana dodela indeksa brucošima na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu, gde su bili prisutni studenti iz Niša i Beograda. Svečani prijem je otvorio predsednik i rektor Univerziteta Metropolitan, profesor dr Dragan Domazet, koji je studentima poželeo uspešan početak u novom poglavlju života i dao im više korisnih saveta za dalje školovanje.

 

Prisutnima su se obratili i dekanka Fakulteta informacionih tehnologija, profesorka dr Miroslava Raspopović, dekan Fakulteta za menadžment, profesor dr Radomir Šalić i dekanka Fakulteta digitalnih umetnosti, profesorka dr Katarina Kaplarski. Dekani su uz reč dobrodošlice upoznali brucoše sa nastavom koja ih čeka kao i sa profesorima i asistentima koji će tokom školovanja biti tu za njih. Nakon reči dobrodošlice, dekani su uručili indekse svojim novim studentima.

 

I kao što je za sam kraj istakao profesor Domazet, na Univerzitetu Metropolitan nije samo parola – student u centru pažnje, već princip koji uspešno traje već 13 godina. Po završetku svečane dodele indeksa svi prisutni su zajedno sa profesorima, asistentima i zaposlenima prisustvovali koktelu dobrodošlice i međusobno su se bolje upoznali.

 

Pogledajte atmosferu sa svečane dodele indeksa za generaciju 2018/19.