6. Metropolitan Fashion Day u Gradskoj biblioteci i Rajićeva Shopping Center-u

6. Metropolitan Fashion Day u Gradskoj biblioteci i Rajićeva Shopping Center-u

19.10.2022.

6. Metropolitan Fashion Day, koji se organizuje kao projektni zadatak na četvrtoj godini studijskog programa Modni dizajn, kod profesorke dr Milice Slijepčević, na predmetu Modni marketing, održaće se ovog puta na dve lokacije i to u Gradskoj biblioteci i Rajićeva Shopping Center-u. Cilj projektnog zadatka je da studenti savladaju veštinu organizovanja specijalnih događaja iz oblasti modnog marketinga i da svaki student u okviru projekta ima svoju ulogu tj. zaduženje u realizaciji istog.

 

U Gradskoj biblioteci u okviru Festivala knjige FESK “Pazi šta čitaš“ biće izložene ilustracije naših studenata, a sama izložba će biti postavljena naredne 3 nedelje.

 

Paralelno sa izložbom u Gradskoj bibilioteci u Rajićeva Shopping Center-u, u okviru prostora izdavača HERAEdu, u prizemlju centra biće izložne i lutke sa modelima naših talentovanih studenata, ova postavka trajaće do subote 22. oktobra.

 

U petak 21. oktobra u 17h, održaće se panel na temu “Neuromarketing, izazovi i trendovi“, na panelu će govoriti Zorica Stablović Bulajić, Milica Slijepčević, Nevenka Popović Šević i Tamara Vučenović, u Rajićeva Shopping Center-u, na štandu izdavača HERAEdu, kao i najava promocije ove knjige koja će se održati u utorak 25. oktobra na Beogradskom sajmu knjiga.

 

Studentkinje Modnog dizajna, u klasi profesora Aleksandra Protića i Katarine Samardžić čiji radovi će biti prikazani ovim povodom su:

Ilustracije: Dejana Marković, Anđela Petrović, Sofija Mitrović i Tamara Vojnovski.

Modeli na lutkama: Vila Pajkić (haljina), Natalija Kovačević (haljina) i Helena Plećaš (haljina).

Pozivamo vas da dođete, pogledate izložbe i podržite naše mlade talente!