USPEŠNO ODRŽANA MET TALKS / Panel DISKUSIJA – RAST BIZNISA I TRŽIŠNI USPEH

USPEŠNO ODRŽANA MET TALKS / Panel DISKUSIJA – RAST BIZNISA I TRŽIŠNI USPEH

13.05.2022.

U okviru projekta Univerziteta Metropolitan – „MET Talks Karijera“,u sredu, 11.05. na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu održala se panel diskusija na temu „Rast biznisa i tržišni uspeh“.

Ovom prilikom svi prisutni imali su šansu da od vodećih lidera i stručnjaka iz različitih oblasti – Ljubomira Miloševića – General Manager, Puratos, Đorđa Nedeljkovića – Director Of Corporate & Affinity Business Model, UNIQA osiguranje i Boška Rupića – General Manager Commercial and Strategy, Air Serbia, čuju na koji način najuspešnije kompanije pristupaju tržištu, organizuju prodajne timove, odnose se sa korporativnim i pojedinačnim klijentima. Takođe, reči je bilo i o konkretnim kanalima, merama i alatima koji pomažu u unapređenju prodaje.

Koristimo priliku da se zahvalimo profesorki dr Ani Bovan, koja je i inicirala ovu panel diskusiju, kao i gostima, predavačima koji su izdvojili svoje vreme, kako bi studentima Univerziteta Metropolitan i svim ostalim prisutnima približili i objasnili načine funkcionisanja ovako velikih poslovnih sistema i izazove i probleme tržišta, kao i rešenja istih, sa kojima su se oni, njihovi zaposleni i same kompanije susretali, a i velikodušno dali savete mladima korisne za njihovu budućnost, izbor karijere i načine za uspešan početak iste.