MET TALKS / IT WEBINAR – RAISING STARTS – STRUČNA I FINANSIJSKA PODRŠKA U RAZVOJU VAŠE VIDEO IGRE

MET TALKS / IT WEBINAR – RAISING STARTS – STRUČNA I FINANSIJSKA PODRŠKA U RAZVOJU VAŠE VIDEO IGRE

17.12.2021.

U okviru projekta Univerziteta Metropolitan – „MET Talks“ biće održano još jedno online predavanje na temu „Raising Starts – stručna i finansijska podrška u razvoju vaše video igre“. 

 

Program i aktuelni poziv predstaviće Nevena Janković iz NTP Beograd i Ivan Koroknai i Andrea Aleksić iz start-up kompanije Phobos, koji će govoriti iz sopstvenog iskustva o procesu apliciranja i implementacije progama. Uvodna reč i moderator: dr Petar Pejić, docent na Fakultetu informacionih tehnologija Univerziteta Metropolitan.

 

Na webinaru biće predstavljen Raising starts pre-seed program koji omogućava stručnu i finansijsku podršku do 15.000 CHF za timove i start-apove u ranoj fazi razvoja, kao i FPS/TPS MMO battle royale igra „Cloudburst“, koju je razvio tim kompanije Phobos, koja igračima daje slobodu definisanja individualnih stilova, onemogućavajući pritom eksploataciju igre zarad strateške prednosti.

 

Cilj novog MET IT webinara je upoznavanje sa programom i aktuelnim pozivom. Poseban akcenat biće stavljen na podršku timovima koji razvijaju svoju video igru.

 

Prijavite se OVDE >>

 

Ne propustite još jedan MET Talks i Online predavanje u utorak, 21. decembra od 17h!