Kurs o IT bezbednosti na Univerzitetu Metropolitan

Kurs o IT bezbednosti na Univerzitetu Metropolitan

6.12.2019.

U okviru ProAkademije na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu će se održati još jedan kurs od strane vrhunskih predavača za cyber bezbednost, na temu – IT bezbednost.

 

Kroz sticanje teorijskog znanja i praktičnog rada u okviru radionica, polaznici kursa će imati mogućnost da „uđu“ u svet cyber bezbednosti i etičkog hakovanja, i naučiće kako to rade socijalni inženjeri, a imaće i priliku da iskoristite novostečeno znanje na pravi način. Zaštita računarskih mreža i njihovo nadgledanje je od izuzetnog značaja za normalan rad IT infrastrukture. Postoji mogućnost implementacije IT zaštite na više nivoa, kao i na serverima i radnim stanicama. Pored aktivne zaštite, postoje rešenja za aktivno praćenje saobraćaja na mreži, o čemu će biti reči tokom predstojećeg kursa.

 

Kurs je namenjen svima koji žele da prošire svoja znanja i uđu u svet cyber bezbednosti i etičkog hakovanja. Odgovornim licima za zaštitu poslovnih informacija, kao i rukovodiocima i zaposlenima u službi za bezbednost informacionog sistema.

 

Cilj kursa je osposobiti polaznike da mogu samostalno da se bave zaštitom različitih vrsta IT sistema u različitim okruženjima. Naučiti ih da samostalno testiraju svoje sisteme da bi znali koliko su zapravo bezbedni kroz proces penetracionog testiranja. Svi polaznici koji su pohađali ceo kurs dobijaju sertifikat Univerziteta Metropolitan po završetku.

 

Uđite u svet belih hakera i stručnjaka za cyber bezbednost i naučite kako da primenite stečeno znanje!

 

Detaljne informacije o kursu – IT bezbednost pogledajte OVDE >>