eLearning konferencija 2017.

eLearning konferencija 2017.

22.09.2017.

Osma godina za međunarodnu „eLearning konferenciju“, koju organizuje Univerzitet Metropolitan i koja okuplja stručnjake iz oblasti učenja na daljinu. Cilj konferencije je razmena iskustva, predstavljanje novih dostignuća i razmena mišljenja o inovativnim metodama u ovoj oblasti.

 

Konferencija će biti održana 28. i 29. septembra 2017. godine na Univerzitetu Metroplitan u Beogradu (Tadeuša Košćuška br. 63) sa registracijom učesnika od 9h do 10h, a svečano otvaranje će početi u 10h i uvodnu reč će imati Predsednik prof. dr Dragan Domazet kao i predstavnik Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

 

„eLearning konferencija“ će okupiti stručnjake iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije, Grčke, Španije, Jordana, Palestine i Turske. U fokusu su personalizovano e-učenje, kombinovane metode učenja (tradicionalna i online nastava), e-ocenjivanje, e-učenje za studente sa invaliditetom i e-učenje u kompanijama.

 

Osma međunarodna „eLearning konferencija“ na Univerzitetu Metropolitan biće otvorenog tipa i prilika za sve koji žele da čuju najaktuelnije vesti i informacije o prednostima koje pruža obrazovanje i usavršavanje putem Interneta (online) tj. učenja na daljinu.

 

Sve detalje o predstojećoj „eLearning konferenciji“ kao i agendu možete pogledati na zvaničnom sajtu http://econference.metropolitan.ac.rs/ .