USPEŠAN LIDER TEŽI KONSTANTNOM USAVRŠAVANJU

USPEŠAN LIDER TEŽI KONSTANTNOM USAVRŠAVANJU

13.01.2017.

Uspešan poslovni lider treba da bude usmeren na konstantno unapređivanje svojih znanja i veština i predan rad koji ga izdvaja od drugih. Ovaj, ali i mnoge druge savete za uspešan početak i razvoj karijere menadžera uputio je studentima Izvršni direktor i Predsednik Borda kompanije „Generali osiguranje“ u Poljskoj. g. Andrea Simončeli (Andrea Simoncelli), gostujući na Univerzitetu Metropolitan. G. Simončeli je naglasio i važnost znanja stranih jezika, internacionalno iskustvo u poslovnoj ili sferi obrazovanja, kao i poštovanje i prihvatanje razlika kao ključne prednosti kada je u pitanju liderstvo.

 

Menadžer koji je iskustva sticao radeći na odgovornim menadžerskim pozicijama u Italiji, Kini, Peruu, Brazilu, Poljskoj, ali i u Srbiji gde je uspešno vodio kompaniju Generali osiguranje, osvrnuo se i na mogućnosti za postizanje uspeha na domaćem i međunarodnom tržištu i preneo studentima svoja iskustva vezano za znanja i osobine koje su potrebne uspešnom menadžeru i tipične greške koje treba izbegavati tokom razvoja karijere.

 

Gostujuće predavanje g. Andree Simončelija predstavlja još jedan važan korak ka afirmaciji projekta „Panel lidera“, koji je u okviru Fakulteta za menadžment Univerziteta Metropolitan pokrenut sa idejom da se studentima, profesorima, ali i široj javnosti, približe iskustva nekih od ključnih ljudi iz menadžmenta vodećih kompanija na tržištu.

 

U nastavku možete videti i deo atmosfere sa predavanja.