Studenti prve godine FAM-a, smera Biznis i marketing i četvrte godine FDU, imali su priliku da posete agenciju Blumen Group i čuju predavanje kako posluje jedna uspešna marketinška agencija i kako u svom poslovanju koristi integrisane marketinške komunikacije.

 

Blumen Group je agencija koja posluje već 25 godina u oblasti komunikacija, marketinga i biznis konsaltinga. Predavanje koje su student imali priliku da čuju bilo je vezano za kreiranje uspešne marketinške kampanje, za domaću tekstilnu kompaniju Modnu kuću “Luna” sa kojom ova agencija sarađuje više od 7 godina, a čije su sedište studenti imali prilike da posete u Požarevcu.

 

Studenti sa prve godine Fakulteta za menadžment, koji slušaju predmet Integrisane marketinške komunikacije – bili su u prilici da stečena teorijska znanja o radu marketinških agencija i samom procesu kreiranja marketinške kampanje prošire na osnovu uspešnog primera iz prakse Blumen Group i Modne kuće “Luna”.

 

Studenti četvrte godine Fakulteta za Digitalnu umetnost, koji slušaju predmet Modni marketing – su nakon posete kompaniji Modna kuća „Luna“, mogli da spoje saznanja o proizvodnji i marketingu iz ove saradnje koju vodi Blumen Group.

 

Ovim predavanjem su studenti na pravi i praktičan način proširili svoja saznanja iz oblasti marketinga, konkretno iz Integrisanih marketinških komunikacija.