Vuk Mihailović Takimoto - Univerzitet Metropolitan

Vuk Mihailović Takimoto

Saradnik u nastavi

Diplomirao je na Fakultetu informacionih tehnologija na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu 2021. godine na smeru Računarske igre i pohađa master studije pri Univerzitetu u Kragujevcu, iz iste oblasti. Njegova specijalnost je rad u okruženjima za razvoj igara kao što su Unity, Unreal Engine i Godot, a njegova interesovanja obuhvataju dizajn mehanika u igrama i projektovanje korisničkog iskustva. Od 2021. godine je angažovan kao stalni saradnik u nastavi na Univerzitetu Metropolitan, gde drži praktične vežbe iz stručnih predmeta na smeru Razvoj video igara.

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove