doc. dr Vladimir Škorić - Univerzitet Metropolitan

doc. dr Vladimir Škorić

Dekan Fakulteta za menadžment

Vladimir Škorić je profesor i predavač s višegodišnjim regionalnim i međunarodnim iskustvom u oblasti visokog obrazovanja i celoživotnog učenja. Vladimir je docent na Fakultetu za Menadžment Univerziteta Metropolitan i predaje na predmetima iz oblasti inženjerskog i operacionog menadžmenta. Polja interesovanja i ekspertize su merenje performansi, digitalna transformacija i mlado preduzetništvo. Autor je više naučnih radova u oblasti sistema merenja performansi.
 
Pored angažovanja u oblasti obrazovanja, do sad je uspešno realizovao preko 30 startup projekata u oblasti informacionih tehnologija, procesne industrije i automobilske industrije.
 
Govori engleski, italijanski i francuski jezik.

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove