dr Vladimir Ristić - Univerzitet Metropolitan

dr Vladimir Ristić

Docent

Diplomirao je 2000. godine na Prirodno-matematičkom fakultetu u Kragujevcu, na smeru Teorijska matematika sa primenama. Magistrirao je 2006. godine na istom fakultetu na polju matematičke logike. Doktorski rad „Logike sa integralima i uslovnim očekivanjima“ odbranio je 2013. godine na Prirodno-matematičkom fakultetu Univerziteta u Kragujevcu i stekao zvanje doktora matematičkih nauka. Za vreme naučnog usavršavanja, na polju verovatnosnih i topoloških logika, aktivno je učestvovao u radu seminara Matematička logika i Verovatnosne logike sa primenama Matematičkog instituta SANU. Matematičke oblasti kojima se danas bavi su nelinearna funkcionalna analiza, matematička logika i metodika nastave matematike. Iz ovih oblasti autor je objavio više naučnih radova u eminentnim međunarodnim časopisima.

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove