dr Tihomir Vranešević - Univerzitet Metropolitan

dr Tihomir Vranešević

Redovni profesor

Dr. sc. Tihomir Vranešević je diplomirao, magistrirao i doktorirao na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, gde je zaposlen (od 1995. godine) kao redovni profesor u trajnom zvanju na Katedri za marketing (predmeti Istraživanje tržišta i Marketing). Objavio je knjige: ‘Upravljanje zadovoljstvom klijenata’ (1. izdanje samostalno; 2. izmenjeno i prošireno izdanje u koautorstvu), ‘Istraživanje tržišta’ (u koautorstvu s M. Marušić), ‘Poslovni marketing’ (s više autora), Tržišna istraživanja u poslovnom upravljanju (samostalno), Upravljanje markama (samostalno) a koautor je knjige ‘Marketing’.

U domaćim i inostranim naučnim i stručnim časopisima objavljuje radove iz šireg područja marketinga. Posebno područje njegovog interesovanja je teorija i primena tržišnih istraživanja, istraživanja zadovoljstva klijenata i upravljanje markama (brending i brend menadžment).

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove