Doc. Dr Stefan Alimpić - Univerzitet Metropolitan

Doc. Dr Stefan Alimpić

Docent

Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu, Univerziteta u Kragujevcu 2011. (smer: Marketing) i to kao jedan od najboljih studenata u generaciji (prosečna ocena: 9.60). Masterirao je na istom fakultetu 2012., kao najbolji student u generaciji (prosečna ocena: 10.00). Doktorirao je na istom fakultetu 2018. (modul: Upravljanje poslovanjem), odbranivši doktorsku disertaciju pod nazivom “Uticaj metoda unapređenja prodaje na impulsivno ponašanje potrošača”. Time je stekao naučno zvanje Doktor nauka – ekonomske nauke (prosečna ocena: 9,75).
Član je i bivši stipendista Fonda za mlade talente („Dositeja“), pod upravom Ministarstva omladine i sporta. Dobitnik je stipendije i proglašen je za jednog od 200 najboljih studenata doktorskih studija u našoj zemlji i to od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Kao stipendista ovog Ministarstva, bio je angažovan i na naučno-istraživačkom projektu: „Preklinička ispitivanja bioaktivnih supstanci“ (Evidencioni broj: ИИИ41010).
Autor (koautor) je velikog broja naučnih radova iz oblasti marketinga i menadžmenta, koji su objavljeni kako u domaćim i stranim naučnim časopisima, tako i u monografijama i publikacijama sa naučnih konferencija.

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove