Milica Grujić - Univerzitet Metropolitan

Milica Grujić

Asistent

Milica Grujić je rođena 25.02.1991. u Zrenjaninu. Završila je osnovne akademske studije na Rudarsko-geološkom fakultetu, smer Inženjerstvo nafte i gasa. Master studije na Fakultetu organizacionih nauka na studijskom programu Inženjerski i operacioni menadžment, smer Menadžment inženjerstvo završila je 2015. godine sa prosečnom ocenom 9,29 i ocenom 10 na završnom radu sa temom ,,Procesni pristup i organizaciona struktura“. Doktorske studije na Fakultetu organizacionih nauka, smer Menadžment upisala je 2015. godine. Položila je sve ispite predviđene programom sa prosečnom ocenom 9,78. Pristupni rad na temu ,,Istraživanje percepcije vrednosti korporativnog brenda u kontekstu održive marketinške orijentacije“ odbranila je 2021. godine. Prva praktična iskustva stekla je u kompaniji NIS a.d. Novi Sad. Od 2016. do 2022. godine bila je zaposlena u kompaniji ,,Sour cherries and fruits“ kao asistent direktora gde je bila zadužena za saradnju sa klijentima i obavljanje svih administrativnih zadataka. U zvanje asistenta izabrana je 2021. godine. Od septembra 2022. godine zaposlena je na Fakultetu za menadžment Univerziteta Metropolitan na poziciji asistenta. Objavila je više radova u domaćim naučnim časopisima i konferencijama na temu marketinga, CSR-a i održivog razvoja. Tečno govori engleski i nemački jezik.

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove