Lazar Mićić - Univerzitet Metropolitan

Lazar Mićić

Saradnik van radnog odnosa

Lazar Mićić je rođen u Sremskoj Mitrovici 1997. godine. Diplomirao je 2020. godine na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, studijski program Ekonomija, poslovno upravljanje i statistika, podmodul Trgovinski menadžment i marketing. Master akademske studije završio je takođe na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, studijski program Ekonomija i menadžment energetike.
 
Tokom studija je bio član i koordinator projekta „Studentsko mentorstvo“, praktikant marketing tima Centra za saradnju sa privredom Ekonomskog fakulteta gde je učestvovao na realizaciji mnogobrojnih projekata u okviru Ekonomskog fakulteta. Nedugo potom je bio i koordinator projekta „Startup Centra“ na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, gde je pokrenuo podkast „Ispovesti mladih preduzetnika“.
 
U januaru 2022. godine pokrenuo je sekciju studije slučaja u srednjoj školi „9. maj“ u Sremskoj Mitrovici. Trenutno je angažovan na pozicijama menadžera prodaje u kompaniji EKOTERM, kao i saradnika u nastavi na Fakultetu za menadžment Univerziteta Metropolitan.
 
Član je Društva ekonomista Beograda (DEB).

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove