Katarina Stojanović - Univerzitet Metropolitan

Katarina Stojanović

Saradnik van radnog odnosa

Rođena sam 02.11.1997. u Prokuplju. Završila sam srednju Pravno poslovnu školu u Nišu i nosilac sam diplome umetnika generacije. Učestvovala sam na brojnim likovnim kolonijama i grupnim izložbama kako u Nišu tako i u drugim gradovima. Univerzitet Metropolitan sam upisala 2017. godine i trenutno sam apsolvent na istom. Angažovana sam kao saradnik u nastavi na Fakultetu digitalnih umetnosti Univerziteta Metropolitan na predmetu vizualni identitet.

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove