DA LI STE SPREMNI ZA NAJVEĆI GEJMING DOGAĐAJ?

Global Game Jam® (GGJ) se i ove godine održava ONLINE u organizaciji Univerziteta Metropolitan i trajaće od 26. do 30. januara, pa će svi zainteresovani gejmeri, programeri, ljubitelji igara, jam-ova i hakatona imati priliku da se oprobaju u izradi video igre na zadatu temu, a najbolji će za to biti nagrađeni. Tema ostaje u tajnosti do samog početka Global Game Jam-a, kada će biti objavljena u celom svetu, u isto vreme.

Global Game Jam se održava na preko 930 lokacija u 118 zemalja širom sveta, a cilj događaja je da okupi sve ljubitelje, sa ili bez developerskog iskustva, kako bi gejming zajednica u Srbiji i svetu nastavila da raste.

GGJ je timsko takmičenje, a možete se prijaviti individualno ili u timu od 2 do 4 člana. Iako možda nemate formiran tim, a želite da budete deo globalnog gejming događaja, prijavite se i mi ćemo Vam dodeliti tim sa kojim ćete raditi.

Svi timovi će imati čak 96h da kreiraju svoju video igru, a nakon isteka vremena, imaće priliku da predstave svoje finalne ideje. Tokom trajanja Jam-a na raspolaganju će vam biti naši mentori, koji će vam pomoći u izradi vaših rešenja, a na samom početku događaja biće održane radionice namenjene takmičarima koji nemaju iskustva u kreiranju video igara.

Događaj će se održavati putem Zoom-a i Discord-a, gde ćete moći da komunicirate, kako sa svojim članovima tima, tako i sa drugim učesnicima i mentorima, i na taj način razmeniti vaše znanje i iskustvo, ali i dobro se zabaviti i družiti!


Više informacija o Global Game Jam-u možete pronaći i na zvaničnom sajtu događaja >>

Prijavite se!

Prijave traju do 25. januara 2022.

Ime i prezime*

Grad/Mesto*

Email*

 

Broj telefona*

Datum rođenja*

Zanimanje*

 

Tip prijave*

Potreban mi je mentor*

 

Naziv tima:*

 

Imena članova tima:

 

 

 


 
 
Nakon prijave svoje učešće potvrdite i na zvaničnom sajtu GLOBAL GAME JAM-a


 

Iskoristi priliku da pokažeš svoju kreativnost, upoznaš nove ljude koji imaju ista interesovanja kao i ti i osvojiš vredne nagrade!

Čekamo te na #7 MET Global Game Jam-u u organizaciji Univerziteta Metropolitan!
 

Partneri takmičenja: