METROPOLITAN TALENTI

ZANIMA TE IT, MENADŽMENT ILI DIZAJN? Prijavi se se na takmičenje METROPOLITAN TALENTI i osvoji BESPLATNO ČETVOROGODIŠNJE ŠKOLOVANJE na Univerzitetu Metropolitan iz oblasti koja te zanima! Univerzitet Metropolitan tradicionalno organizuje takmičenje METROPOLITAN TALENTI već 15 godina, podstičući kreativnost i inovativnost mladih talentovanih srednjoškolaca poput tebe. Sada je vreme da iskoristiš priliku da studiraš ono što voliš i osvojiš vredne nagrade!

GAMERS NEVER SLEEP HACKATHON

Voliš da igraš video igre? Probaj da napraviš jednu – i to za 24h! Prethodno iskustvo u kreiranju video igara ti nije potrebno, jer cilj ovog takmičenja i jeste da naučiš upravo to, ali i da se dobro zabaviš, družiš sa ljudima, sa kojima deliš ista interesovanja i osvojiš vredne nagrade! Najbitnija je kreativnost i inovativnost, kao i prezentovanje ideje! Dakle, dovoljno je da budete inovativni, kreativni i timski orijentisani, a za sve ostalo smo tu mi!

DESIGN HACKATHON POWERED BY CHIPSY

DIZAJNERSKO TAKMIČENJE ZA UČENIKE 3. I 4. RAZREDA SREDNJIH ŠKOLA U FORMI 24h ONLINE HAKATONA! Učenik si završnih godina srednje škole i zanima te dizajn? Pokaži nam svoju kreativnost i osvoji vredne nagrade! Osvoji vaučer od 1.000€ za studije na Univerzitetu Metropolitan i druge vredne nagrade partnera! Prethodno iskustvo ti nije potrebno, jer cilj ovog takmičenja je da naučiš nešto novo, ali i da se dobro zabaviš, družiš sa ljudima, sa kojima deliš ista interesovanja i osvojiš vredne nagrade!

GLOBAL GAME JAM

DA LI STE SPREMNI ZA NAJVEĆI GEJMING DOGAĐAJ? Univerzitet Metropolitan je i ove godine jedan od organizatora Global Game Jam-a, pa će svi zainteresovani gejmeri, programeri, ljubitelji igara, jam-ova i hakatona imati priliku da se oprobaju u izradi video igre na zadatu temu, koja ostaje u tajnosti do samog početka Global Game Jam-a, kada će biti objavljena u celom svetu, u isto vreme.

DIGIBIZ CHALLENGE

Tik-Tok? Pored toga što ga svaki dan koristite na razne kreativne načine, sada imate priliku da budete i nagrađeni za kreiranje sadržaja na ovoj društvenoj mreži! Vaš zadatak će biti da NAĐETE NAČIN NA KOJI BISTE REŠILI ZADATI POSLOVNI PROBLEM ILI OSMISLITE REKLAMU I PREDSTAVITE JE NA OVOJ DRUŠTVENOJ MREŽI! Koji poslovni izazov će biti u pitanju – saznaćete na početku samog hakatona. Do tada, zagrejte ruke, telefone i #TikTok ideje!

INNOVATION CHALLENGE

Da li ste spremni da učestvujete u kreiranju digitalnog sveta? Sada imate priliku da svoju inovativnu digitalnu biznis ideju predstavite i da za to budete nagrađeni! a samom početku izazova, svi učesnici imaće priliku da se upoznaju kako međusobno, tako i sa našim predavačima i mentorima koji će im biti dostupni za vreme trajanja izazova! Nakon toga, održaće se i radionica koja će vam pomoći da na što bolji način pristupite izazovu!

METi GO TURNIR

METi GO je mobilna video igra koju je kreirao tim studenata Univerziteta Metropolitan sa Fakulteta informacionih tehnologija, studijskog programa Računarske igre, uz saradnju kolega sa Fakulteta digitalnih umetnosti. METi je futuristički lik, uvek u toku sa najnovijim trendovima, koji simbolizuje inovativnost i kreativnost, ali i želju da kroz igru stekne potrebno znanje tj. da sakupi potrebne poene.

GIRLS CAN CODE

Na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu održava se hackathon – Girls Can Code, jedinstveni ženski hackathon koji organizuje Met Lab organizacija studenata Univerziteta Metropolitan, u cilju obeležavanja Svetskog dana žena u informaciono-komunikacionim tehnologijama, na kome učestvuju isključivo studentkinje IT fakulteta iz cele Srbije.

PRIJAVITE SE I OBAVESTIĆEMO VAS KADA
PRIJAVE ZA VAŠE TAKMIČENJE BUDU OTVORENE

 

Ime i prezime*

E-mail adresa*

Kontakt telefon:

Odaberite takmičenje*