Tradicionalno već petu godinu, Univerzitet Metropolitan organizuje – Godišnju izložbu radova studenata sa Fakulteta digitalnih umetnosti u okviru koga su tri smera – Grafički, Modni i Dizajn interaktivnih medija, pod nazivom DizajnUM5 gde će biti predstavljeni radovi na kojima su studenti radili 365 dana.

 

Talenat i znanje koje će biti prikazano na Godišnjoj izložbi u vidu različitih radova, gde svaki za sebe nosi neku posebnu poruku i pokazuje koliko je svako od nas drugačiji i poseban na svoj način. Studenti FDU-a će predstaviti nezaboravnu retrospektivu kroz slike, vizuale, video radove, fotografije, animacije, modne kreacije i još mnogo toga što treba videti i doživeti.

 

Pridružite nam se na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu na otvaranju izložbe DizajnUM5, 16. juna sa početkom od 18h, gde će biti svečano dodeljene i Povelje za najbolje studente, za sva tri smera FDU-a.

 

Godišnja izložba – DizajnUM5 je otvorena od 16. do 19. juna 2017. godine, u prostorijama Univerziteta Metropolitan u Beogradu.

 

Budite deo drugačijeg pogleda na umetnost, pogleda studenta Fakulteta digitalnih umetnosti!