Global Game Jam 2019 - Sponzori

DA LI STE SPREMNI ZA NAJVEĆI GEJMING DOGAĐAJ OVE GODINE?

Global Game Jam održaće se u periodu od 25. do 27. januara 2019. godine na Univerzitetu Metropolitan u Nišu, kao 48h događaj!

 

Prijavite se!

Ime i prezime*

Mesto*

Email*

 

Broj telefona*

Datum rođenja*

Potrebna oprema*

 

Zanimanje*

Tip prijave*

 

Naziv tima:*

 

Imena članova tima:

 

 

 


Nakon prijave svoje učešće potvrdite i na zvaničnom sajtu GLOBAL GAME JAM-a: https://globalgamejam.org/2019/jam-sites/met-global-game-jam-2019-univerzitet-metropolitan

 

Događaj počinje u petak popodne, 25. januara kada će se i zvanično objaviti tema takmičenja. Nakon toga sledi formiranje timova i 48h trka za izradu najbolje video igre. U nedelju, 27. januara biće proglašeni pobednici naj video igre!

Očekuje nas lepo druženje, a Univerzitet Metropolitan u Nišu je obezbedio osveženje kao i prostorije za odmor za sve prisutne gejmere.

Global Game Jam® (GGJ) je globalni događaj koji će se održati u periodu od 25. do 27. januara 2019. godine na preko 800 lokacija u 105 zemalja širom sveta.

Iako možda nemate formiran tim, ne znate da kodirate ili crtate, ali želite da budete deo globalnog gejming događaja, dođite i oprobajte se u kreiranju video igara zajedno sa ostalim učesnicima Global Game Jam-a.

Cilj takmičenja je da okupi sve ljubitelje sa, ili bez developerskog iskustva kako bi gejming zajednica u Srbiji i svetu nastavila da raste.

Tema takmičenja ostaje u tajnosti do samog početka događaja, kada će biti objavljena u celom svetu, u isto vreme.

Svi timovi imaju 48h da kreiraju svoju video igru, a nakon isteka vremena, timovi će imati priliku da predstave svoje finalne ideje članovima žirija.

Budite u prilici da se takmičite sa najboljim gejmerima iz cele Srbije, a i celog sveta.

Više informacija o Global Game Jam-u možete pronaći i na zvaničnom sajtu događaja >>

Iskoristi priliku da pokažeš svoje kreativno znanje, upoznaš nove ljude koji imaju ista interesovanja kao i ti, da se dobro zabaviš i osvojiš vredne nagrade!

Čekamo te na #4 MET Game Jam-u na Univerzitetu Metropolitan u Nišu!

Pogledajte atmosferu sa prošlogodišnjeg MET Game Jam-a: