Svečani prijem brucoša i početak školske godine 2015/2016.

Svečani prijem brucoša i početak školske godine 2015/2016.

28.09.2015.

U subotu, 26. septembra održana je svečana dodela indeksa namenjena novim studentima, brucošima Metropolitan univerziteta. Svečani prijem otvorio je Rektor Univerziteta Metropolitan, prof. dr Dragan Domazet, koji je studentima poželeo uspešan početak godine i dao nekoliko korisnih saveta za njihovo školovanje. Prisutnima su se obratili i dekan Fakulteta informacionih tehnologija prof. docent dr Miroslava Raspopović, docent dr Vojko Saksida, dekan Fakulteta za menadžment, kao i dekan Fakulteta digitalnih umetnosti, vanredni prof. dr Nenad Perić. Dekani sva tri fakulteta su svojim novim studentima takođe poželeli dobrodošlicu, ali su ih upoznali i sa nastavom koja ih čeka kao i sa profesorima i asistentima koji će tokom školovanja raditi sa njima.

 

Nakon reči dobrodošlice, dekani su uručili indekse svojim studentima, te su posle završenog dodeljivanja indeksa svi prisutni su zajedno sa zaposlenima, profesorima i asistentima prisustvovali svečanom koktelu i međusobno se bolje upoznali.

 

Video sa dodele indeksa možete pogledati ovde:
 

 

Kako je bilo na svečanoj dodeli indexa, možete pogledati na fotografijama koje slede:

 

 

Svečanom dodelom indeksa zvanično je pokrenuta i nova školska godina, koja je počela danas, 28. septembra. Svim našim studentima želimo srećan početak i uspešnu novu školsku 2015/2016. godinu, kao i puno napredka u svemu što rade, jer kod nas je uvek Student u centru pažnje!