Poslednji radni dan u 2017. godini, na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu je protekao u svečanoj proslavi i dodeli zahvalnica i nagrada za najbolje profesore i zaposlene iz administracije, koji su svojim zalaganjem doprineli boljem radu Univerziteta.

 

Predsednik Univerziteta Metropolitan, profesor dr Dragan Domazet je otvorio svečanu proslavu i sa ponosom izneo statistiku, koliko je UM napredovao u godini koja je iza nas. Kao istaknuta obrazovna institucija Univerzitet Metropolitan je uzeo učešće u mnogim međunarodnim projektima koji su na obostrano zadovoljstvo obezbedili odlične uslove za rad i nastavne jedninice koje čine budućnost domaćeg i evropskog obrazovanja. Nakon toga profesor Domazet je uručio nagrade zaposlenima, koji su se istakli u radu i zahvalio se celom kolektivu na doprinosu i zajedničkim rezultatima koje su ostvarili.

 

Profesori koji su dobili zahvalnice i nagrade za 2017. godinu su: docent dr Milica Slijepčević, mr Boris Kuzmanović, MA Ana Kecman Miletić, docent dr Vladimir Milićević, asistent MSc Nebojša Gavrilović i asistent MA Tiana Mitić.  Zaposleni iz administracije koji su nagrađeni: Ivana Petrović (Marketing asistent sa UM-a iz Niša), Jovana Jović (Odeljenje za istraživanje i razvoj sa UM-a iz Niša), Jelena Mihajlović (Referent za finansijska pitanja), Miloslav Ilić (Asistent u video produkciji) i Rastko Rastović (Menadžer događaja i društvenih mreža).

 

Nakon dodeljenih nagrada, u kafe klubu Univerziteta Metropolitan je organizovan koktel uz vino i kanapee, gde su zaposleni mogli da nazdrave i razmene ideje za još uspešniju 2018. godinu.