Ponedeljak 04. septembar je rezervisan za „MetArt“ i galeriju Pro3or, gde će od 18h Univerzitet Metropolitan izložiti najbolje radove studenata Fakulteta digitalnih umetnosti.

 

Na izložbi će se naći radovi koji su bili predstavljeni u okviru godišnje studentske izložbe radova – DizajnUM5, održanom u junu ove godine u prostorijama Univerziteta Metropolitan u Beogradu, gde su svečano dodeljene Povelje najboljim studentima FDU-a. Takođe će biti izloženi i radovi studenata Fakulteta digitalnih umetnosti Poslovno-obrazovnog centra Univerziteta Metropolitan iz Niša – MET ART student portfolio 2017., koji su krasili kreativni prostor galerije Deli u Nišu.

 

Fakultet digitalnih umetnosti će u okviru „MetArt“ izložbe prikazati i predstaviti najupečatljivije i najuspešnije studentske radove. Naši mladi, vizuelni komunikatori doprinose višemedijalnom predstavljanju publici i sa novitetima iz oblasti digitalnih umetnosti, ilustracije, animacije, slike, videa, modnih performansa, interaktivnih instalacija i još mnogo toga. FDU edukuje mlade dizajnere u različitim granama i sferama dizajna, kao i kroz njihova inovativna i sveža rešenja koja opisuju individualne i jedinstvene odgovore na različite teme.

 

Pozivamo vas da ponovo sa nama uplovite u svet šarenolikog maštanja i drugačije percepcije, što je cilj svakog dobrog dizajnera – da vidi i stvori jedinstveno iskustvo. Galerija Pro3or (Koče Popovića br. 9, Beograd) sa svojim unikatnim izložbenim prostorom se zapravo i uklapa u koncept „MetArt“ izložbe najboljih radova studenata, koji će vam pokazati u kom pravcu ide budućnost od 04. do 14. septembra 2017. godine.