Poslovno-obrazovni centar Univerziteta Metropolitan u Nišu, donirao je 16 računara srednjoj Elektrotehničkoj školi „Mija Stanimirović“ iz Niša, sa kojom ima uspešnu dugogodišnju saradnju.

 

Donaciju je primila Olivera Radenković, pomoćnik direktora Elektrotehničke škole „Mija Stanimirović“ i izjavila da će računari doprineti kvalitetnijoj nastavi i boljim uslovima rada sa učenicima, gde će se dobijati i bolji kadrovi pripremljeni za rad u svojoj struci.

 

Donacija novih računara je namenjena svim smerovima u školi, a posebno će ih koristiti učenici sa smera za računarske tehnologije, elektrotehničari multimedija i informacionih tehnologija.

 

Generalni menadžer Poslovno-obrazovnog centra Univerziteta Metropolitan u Nišu, mr Goran Stamenović, izjavio je koliko je značajna ova donacija i saradnja, jer je informatika prisutna u svemu što nas okružuje, a u okolini Niša ima prostora za zaposlenje u kompanijama kojima je potreban informatički kadar.

 

Vest o ovoj donaciji i saradnji možete pogledati na media linku, koji je prenela TV Belle Amie, kao i link članka Narodnih novina iz Niša.

 

http://www.belami.rs/racunari-za-elektrotehnicku-skolu-mija-stanimirovic/

 

Lokalne novine – Niš