Univerzitet Metropolitan u Beogradu je organizovao – Dan otvorenih vrata za buduće brucoše, koji će se održati u četvrtak 27. aprila 2017. godine, sa početkom od 11h.

 

Za sve prisutne maturante koji će posetiti naš univerzitet, za ovaj dan smo pripremili niz kreativnih radionica, na kojima će biti u prilici da kroz jednočasovno predavanje nauče početne korake iz: Menadžmenta i preduzetništva, da čuju korisne savete na radionici “Od ideje do realizacije”; Tipografije, da  profesionalno obrade fotografiju; Kreiranje web aplikacije na Java EE platformi i kreiranje video igre.

 

Kroz druženje i praktičan rad tokom besplatnih radionica, srednjoškolci će biti u prilici da nauče nešto novo kao i da se upoznaju sa smerovima koje Univerzitet Metropolitan nudi. Pored organizovanih radionica, srdnjoškolci će biti u prilici da od eksperata saznaju sve što ih interesuje o željenim studijskim programima i načinu studiranja.

 

Radionice će biti održane u dva termina, a nakon završetka organizovana je jednočasovna plovidba brodićem po Dunavu za đake i profesore, kako bi upoznali prelepo okruženje Univerziteta Metropolitan u Beogradu – sportski centar Gale Muškatirović, 25. Maj.

 captcha