GameUp i Univerzitet Metropolitan

GameUp i Univerzitet Metropolitan

8.03.2018.

Univerzitet Metropolitan će ove godine predstaviti svoj studijski program Računarske igre Fakulteta informacionih tehnologija, na GameUp 2018 Event-u, koji će se održati u Jugoslovenskoj kinoteci(Uzun Mirkova 1) 31. marta 2018. godine.

 

GameUp je stvoren sa ciljem da bude posvećen lokalnoj i regionalnoj game development zajednici. Misija GameUp-a je da kroz različite programske celine promoviše igre i ostvarenja lokalnih i regionalnih developera i osnaži pojedince, timove i kompanije u ovoj industriji. Događaj ima nameru da taj cilj ostvari kroz upoznavanja i umrežavanja profesionalaca, entuzijasta i ljubitelja video igara, kao i unapređenja gaming-a kao profesionalne i rastuće oblasti u regiji.

 

Tokom prethodne tri godine postojanja, GameUp je privukao više od 2500 posetilacija koji su mogli da čuju i vide preko 15 sati predavanja od strana više od 15 stručnih predvača. Istovremeno, GameUp je predstavio preko 50 indie timova, zajedno sa vodećim gaming kompanijama iz države i regiona.

 

Univerzitet Metropolitan je jedini akreditovani univerzitet u Srbiji koji nudi akademsko obrazovanje u razvoju računarskih igara. Studijski program Računarske igre Univerziteta Metropolitan je multidisciplinarni program koji je razvijen na osnovu analize sličnih studijskih programa u svetu, a rezultat je učešća Univerziteta Metropolitan u Tempus projektu INCOMING koji finansira EU. Više o studijskom programu Računarske igre možete naći na sajtu www.met.rs/ri.

 

  • Šta vas očekuje ove godine na GameUp2018?
  • Live Art Showcase!
  • Game dev predavanja!
  • Indie Expo Zona!
  • Portfolio reviews i CV screening ćošak!
  • Šta ćete moći da dobijete ako odlučite da posetite GameUp2018?
  • Preko sedam sati stručnih predavanja!
  • Više od 20 indie timova koje ćete moći da upoznate!
  • Live performanse pet vodećih domaćih gaming artista na Live Art Showcase-u!
 

Pridružite se preko 1500 očekivanih posetilaca i registrujte se za događaj potpuno besplatno: https://goo.gl/1U7KC2

 

Ukoliko ste član indie game development tima i imate nešto neverovatno da pokažete svetu, volite nagrade i cenite šansu da se predstavite potencijalnim izdavačima, prijavite se: https://goo.gl/F69vfh