Univerzitet Metropolitan na trećem Berlitz HR Forumu

Univerzitet Metropolitan na trećem Berlitz HR Forumu

26.02.2018.


U okviru trećeg Berlitz HR Foruma, koji je održan u Hyatt Regency hotelu i gde je tema bila – Efikasnost online učenja, Univerzitet Metropolitan je bio jedan od panelista kao obrazovna institucija, koja je prva dobila akreditaciju za učenje na daljinu i koja ima najsavremeniji eLearning sistem u regionu.

 

Predstavnik Univerziteta Metropolitan bio je Nebojša Gavrilović, rukovodilac Centra za razvoj UM-a, Master iz oblasti Softverskog inženjerstva. Predstavljen je eLearning sistem učenja Univerziteta Metropolitan, koji se odnosi na akademske studije (osnovne, master i doktorske). Bilo je reči i o upotrebi različitih sisteme za učenje na daljinu shodno različitim tipovima nastave. Online učenje budućim studentima Univerziteta Metropolitan pruža efikasno učenje putem interneta. Celokupan nastavni materijal prilagođen je potrebama studenata UM-a, koji mogu da uče bilo kad, bilo gde i tempom koji njima odgovara.

 

Prema odredbama Zakona o visokom obrazovanju, diploma stečena preko interneta na Univerzitetu Metropolitan potpuno je izjednačena diplomi na tradicionalnoj nastavi u pogledu stečenog znanja i zvanja.